Bedankt stress, nu mag je gaan

Vakantie… vakantie in eigen huis. Daar waar de angst me nog steeds vaak te pakken heeft. Daar waar ik die angst nu voor eens en voor altijd uit ga bannen. Weg ermee ,ik ben er zo verschrikkelijk klaar mee. Je hebt al genoeg kapot gemaakt. Ik ben het helemaal zat.

Ik weet gewoon dat ik dit moet doen. Dat ik dit echt nu door moet zetten. Ondanks dat mijn hoofd continue wat anders roept ben ik vastberaden. Ik heb nu de rust de ruimte en de tijd om verder aan mezelf te werken. Om dat laatste stuk stress eruit te krijgen. En het gaat me lukken. Hoe dan ook, het gaat gewoon gebeuren. Ik wil dat het gebeurd dus ik maak dat het gebeurd. Ik heb al zoveel weg gekregen, dit laatste stuk gaat me ook lukken. Ik wil door die bocht en de tijd is nu gekomen!

Wegrennen is de korte termijn optie. De optie die het lekkerst lijkt, maar wegrennen wil ik niet meer. Ik ga het nu doen, ik ga de bocht nemen en ik ga ervoor zorgen dat die stress uit mijn lijf verdwijnt. Ik ga ervoor zorgen dat ik voor eens en voor altijd ervan af kom. Weg ermee. Gezonde stress prima, allemaal welkom, maar niet deze stomme angst stress. Deze angst die zo diep zit en nergens over gaat. Die angst die er continue voor zorgt dat ik vast blijf zitten, niet verder kom, me in rondjes laat draaien. Ik ben er helemaal klaar mee.

Ik ben dankbaar voor alles wat ik heb mogen leren. Voor al het doorzettingsvermogen wat ik heb opgebouwd. Alle kennis over angst en stress die ik heb mogen opbouwen. Ik ben dankbaar dat ik heb mogen zien waar er nog werk te doen viel, hoe ik aan mezelf kan werken. Ik heb mijn lessen geleerd, absoluut. Hier kan ik zo ontzettend veel verder mee komen met alles wat ik nu geleerd heb. Alleen.. het is nu klaar. Ik ben er klaar mee. Het is genoeg.

Ik hoef nergens bang voor te zijn. Ik ben volkomen veilig en alles is goed zoals het is. Ik heb je niet meer nodig, ik weet nu wat ik moest weten en leren. Het is goed zo. Alles is goed. Dankjewel angst en tot nooit meer ziens! Ik ga vakantie vieren en uitrusten.. toedeloe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s