Missie geslaagd?

Ik zou bijna denken dat mijn missie geslaagd is. Mijn missie was; me weer happy voelen. Ik wilde nooit meer me zo rot voelen, dus zou ik er alles aan doen om daar niet meer te komen.

Of dat gelukt is? Ja, dat is zeker gelukt.. de missie dan. Ik heb er werkelijk alles aan gedaan om me weer goed te voelen. Elk moment heb ik aangegrepen om te voelen, om te kijken wat ik nodig had, om rust te zoeken in mezelf. Dag in dag uit heb ik gewerkt aan deze missie. Elke dag had ik als allergrootste prioriteit om mezelf in een goede energie te brengen. Elke ochtend weer, hoe moeilijk soms ook, sta ik op en is het eerste wat naar voren komt, hoe voel ik me vandaag? Wat heb ik nodig? Wat mag ik mezelf vandaag geven om de spanning naar beneden te krijgen in mijn lijf en me beter te voelen?

Elke ochtend weer begin ik de dag met alles wat er maar nodig is om me te ontspannen, om in de juiste energie te komen. Elke dag weer ben ik bezig om mijn missie te laten slagen.. en ja.. het is gelukt. Ik voel me de meeste tijd weer happy. Ik voel me dankbaar en blij, ik voel me rustiger en meer in balans. Ik heb minder last van stemmingswisselingen en als ik het voel weet ik wat ik kan doen om me snel weer beter te voelen. En ja, er zijn dagen dat het hoogst haalbare is dat ik me oké voel.. en ja er zijn dagen dat ik het liefst gewoon even helemaal niks en niemand om me heen wil. Er zijn dagen dat ik veel moeite moet doen om in die energie te komen, maar ik weet nu dat als ik er maar aan blijf werken het altijd effect heeft op me. Is het niet direct, dan wel op een later moment.

Het gaat niet vanzelf over.. het is niet makkelijk geweest om uit die zware energie te komen. Het is elke keer weer werken aan mezelf en bewust zijn van alles wat ik voel.. ook als ik ervoor weg wil rennen, als ik het niet wil voelen als ik gewoon in een hoekje van de bank wil zitten en wachten tot het over gaat. Alleen ik weet nu, dat helpt het me niet, ik word er niet gelukkig van. En er is maar één ding wat ik wil.. en dat is me goed voelen. Ik wil in balans zijn, ik wil niet door elke tegenslag weer een eind weggezwiept worden. Ik wil gewoon weten hoe ik mezelf overeind kan houden, hoe ik weer in die fijne rustige energie kom en hoe ik mezelf staande kan houden ook als alles even tegenzit. Ik heb zoveel meer zelfvertrouwen, ik durf mijn angsten steeds meer aan te kijken en ik durf anderen om hulp te vragen als het even niet lukt.

Mijn missie is geslaagd, maar absoluut nog niet over. De rest van mijn leven zal ik me hiermee bezig blijven houden. Voor altijd zal ik blijven kijken naar wat ik nodig heb, wat ik voel en wat ik kan doen om me beter te voelen. Mijn energie is mijn hoogste prioriteit en daarna pas de rest.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s