Burn out

Mijn burn out doe ik op mijn eigen manier. Ik doe maar wat, ik zet één been voor de andere en dan weer val ik languit op de grond. Ik voel van alles wat ik eigenlijk gewoon niet wil voelen, of toch maar wel want dan kan ik er iets mee. Soms voel ik zoveel dat ik geen idee heb wat ik het eerste moet aanpakken en soms voel ik gewoon helemaal niks en heb ik ook geen idee.

Eigenlijk heb ik gewoon helemaal geen idee wat ik doe. Dan ineens denk ik het te weten, heb ik prachtige theorieën, die dan weer totaal vernietigd worden of waar ik eigenlijk toch ook weer niks aan heb.

Ik doe maar wat, ik doe mijn best en soms ook gewoon helemaal niet. Soms maak ik me zo druk en soms gewoon niet. Ik weet het ook niet, heb geen gebruiksaanwijzing erbij gekregen. Ja soms helpt het om iets beter te begrijpen door er eens bewust van te zijn. Soms slaat al dat begrijpen ook nergens op.

Het enige wat ik zeker weet is dat ik niet meer in de ratrace wil. Ik stap niet meer in die sneltrein om mijn leven voorbij te zien racen. Ik wil gewoon doen wat ik leuk vind en wat me blij maakt. En als het me volgende week niet meer blij maakt dan doe ik het anders. En ja dan doe ik soms domme dingen, maar ik doe tenminste iets. Ik wil nadenken maar niet teveel. Ik wil gewoon relaxed zijn en genieten van alles wat ik doe. Ik wil gewoon verliefd zijn en geen gezeik. Ik wil niet altijd maar braaf en verstandig zijn, ik val liever dan maar eens om. Jammer joh, je hebt het geprobeerd, het lukte niet. Deal with it. Soms lukt het en soms totaal niet en maak ik me druk om alles. Maar ja, daar ben ik een vrouw voor toch? Vrouwen maken zich nou eenmaal druk, zal wel iets met hormonen zijn ofzo. En ja, soms irriteert me dat hevig, maar ja het is wat het is.

Soms wil ik veranderen, wil ik niet meer 100% ergens voor gaan en soms ook weer wel. Ik weet het ook gewoon niet, ik doe maar wat en als ik het niet goed doe, dan begin ik wel weer opnieuw. Been there, done that before..

Maar verder..verder wil ik niet veranderen omdat ik mezelf oké vind zoals ik ben. Ook al ben ik af en toe onhandig, kook ik niet altijd zo lekker, ben ik soms lekker chagrijnig, ben ik niet heel goed in opvoeden en is mijn huis af en toe een chaos. Ook al stuur ik niet altijd kaartjes en vergeet ik soms een verjaardag, ook al ben ik niet altijd aardig. Ik kan namelijk ook niet alles zijn. Het gaat niet, echt niet. Ik heb het allemaal geprobeerd, maar helaas. Het werkt niet. Sommige dingen kan ik goed en andere dingen niet. Tja… zo is het dan maar. Jammer dan. Ik wil best met sommige dingen een beetje beter mijn best doen, maar echt veranderen? Nee sorry, dit is wie ik ben. En vind je het niks? SO be it.

Tja en soms vind ik het ook gewoon vreselijk en baal ik van alles wat ik doe. Tja, het is wat het is. Part of the deal denk ik dan maar. En soms denk ik dat niet en raak ik in paniek. Het is wat het is. That’s life..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s