Simpel en gewoon

Ik ben maar simpel en gewoon. Ik hou van mooie dingen, van natuur van mensen en dieren. Ik hou van de liefde en de rust.

Ik hou ervan om te lopen, om samen te zijn om dingen te delen, om voor mensen en dieren te zorgen. Ik hou van simpel en gewoon. Ik hou niet van applaus om de dingen die ik doe, ik wil alleen applaus van mezelf dat ik ben wie ik ben. Dat ik er mag zijn en blijf wie ik ben.

Ik hou van simpel en gewoon maar de wereld draait hard door. Alles moet mooier en beter en sneller maar ik ben maar simpel en gewoon. Ik wil kunnen zitten in het gras en kijken naar de madeliefjes, luisteren naar de vogels om me heen en de liefde voelen voor alles wat leeft. Ik wil gewoon zijn wie ik ben en genieten van al het moois om mij heen.

Ik ben maar simpel en gewoon en toch maakt deze gekke wereld mij nog sterker en krachtiger. Meer van mij komt eruit en duwt zich een weg naar buiten.

Maar nu staat de wereld ineens even stil, alles valt weg en alleen wat belangrijk is blijft over. Ineens is iedereen simpel en gewoon. Genieten mensen weer van het gewone rustige leven , van de natuur en de liefde om hen heen. Het leven is ook maar simpel en gewoon.

Ik ademde mee met de wereld en leerde heel veel, want ook al ben ik simpel en gewoon, ik kan een heleboel, dat heeft deze snelle wereld mij geleerd. Alles is goed geweest en bracht mij verder, maar nu heb ik even een adempauze nodig en ademt de wereld eindelijk eens mee met mij.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s