Valkuilen… ik blijf er lekker in vallen..

Mag ik nu even heeeeeeel hard lachen?! Het is eigenlijk gewoon te grappig, Naja ook weer niet want ik lig nu met buikpijn op bed te liggen maar goed. Eigen schuld dikke bult, weer van geleerd.

Ik zat zo heerlijk mijn vorige blog te schrijven over eerst iets doen en dan belonen. Daarvoor had ik een heerlijke wandeling gemaakt met de hond en een bak kwark met muesli en banaan gegeten. Daarna mocht ik van mezelf mijn blog schrijven en na het schrijven van mijn blog ga ik een kast op ruimen die ik al lang op wil ruimen. Als ik dat gedaan heb mag ik van mezelf lekker even een uurtje relaxen met een boek. Een prima indeling van mijn vrije dag zou ik zeggen.. SO far SO good…

Voor ik naar boven ga om de kast te gaan doen loop ik nog even de keuken in, het voelt een klein beetje alsof ik nog trek heb. “Straks krijg je nog honger als je de kast opruimt” zegt dat stemmetje in mijn hoofd. Oh ja, dat zou zomaar kunnen, weet je wat, ik neem nog een krentenbol, dan zal ik zeker geen honger krijgen…want stel je voor als het wel gebeurd.. dan moet je helemaal de trap af naar beneden om iets te eten te halen..

Ik eet de krentenbol snel op en loop naar boven en voel eigenlijk direct al dat ie totaal niet goed valt, zoals wel vaker gebeurd. Ik voel me veel te vol en voel ook nog eens mijn energie dalen. Oh mennnnn echt.. waarom eet je die krentenbol terwijl je net een grote bak met kwark hebt gegeten?? Ik moet heel hard lachen om mezelf, wat een muts. Schrijf ik zo lekker over wat ik geleerd heb en het eerste wat ik doe is er zelf gewoon weer in trappen.. te grappig gewoon.

Het goede nieuws, de kast is opgeruimd kostte alleen wel wat meer moeite en nu lig ik met een veel te volle maag op bed te liggen… echt handig hoor…maar oké, doel ik bereikt daar gaat het om.. de rest bied ruimte voor verbetering zullen we maar zeggen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s