Waarom zijn vrouwen altijd zo serieus?

Precies dat dus. Ohhhhhh mennnnnn ik doe het gewoon weer. Dat vreselijke serieuze gemier over niks. Oh man man man ik begin op een echte vrouw te lijken!

Echt, ik heb het al honderd keer gezegd, in een volgend leven kom ik terug als man. Lijkt me heerlijk, zo lekker makkelijk. Gewoon mijn centjes verdienen en af en toe thuis eens een stofzuiger erdoor halen en klaar is Kees. Hoe zalig! ik zeg het je, echt ik kom terug als man.

Mannen zijn gewoon zoveel relaxter, denken veel minder na en maken vreselijk foute grappen waar iedereen om moet lachen. Ze zitten heerlijk op het werk waar ze tussendoor heerlijk even pauze hebben en als ze thuis komen staat hun bordje met eten klaar, ruimen ze de vaatwasser in, want oke dat kunnen vrouwen echt niet dus vooruit dat doen zij dan wel en hoppa, voor de buis. Zo schat, heerlijk avondje even niksen. Tuurlijk schat, ga maar lekker zitten, je hebt het druk gehad op je werk. Ja Jij was lekker vrij vandaag hè, mazzelaar hoor.

Echt in een volgend leven kom ik terug als man, zeker weten. Ik doe alvast wel een cursus vaatwasser inruimen en leer wel een paar foute moppen uit mijn hoofd en ga alvast oefenen; hoe kan ik zielig doen als ik ziek ben en Voila! Zo moeilijk kan dat niet zijn.

Dan vragen ze ook nog waarom vrouwen zoveel nadenken en altijd zo stressen? Relax toch gewoon een beetje schat, maak je niet zo druk..

Wat?? Relax?!! Wat is dat? De gymspullen moeten nog gewassen, de bedden afgehaald en boodschappen gedaan. Oh ja en dan eerst nog bedenken wat ik nu dan weer op tafel moet zetten zonder alleen maar gemok en gezeur van drie pubers die het nooit eens zijn over wat lekker is en wat niet. Er moet nog een band geplakt, een afspraak bij de tandarts worden gemaakt, ik moet naar een gesprek met de mentor van de ene oh ja en de ander heeft een kook wedstrijd op school, of we even kunnen oefenen. De hond moet uitgelaten de kat is ziek, het kerstdiner moet worden bedacht en cadeautjes gekocht. Oh en eigenlijk voel ik me nu lekker, maar ja laten we het daar maar helemaal niet over hebben!

En dan vragen ze doodleuk, schat? Waarom denk je zoveel na? Relax toch eens!#%*|£|$|$|>\>\$*\^*]+_¥[£$[^[$

Echt waar.. ik weet het zeker.. ik kom terug als man. Ik kan gewoon niet wachten!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s