Ik..

Weer erin getrapt, weer mijn ogen gesloten. Weer mezelf voorbij geraced, weer te druk, weer te weinig tijd voor mij.. weer die valkuil, weer dat doen wat ik altijd doe..

Weer voel ik het, weer te ver gegaan, weer mee met de stroom. Weer stress, weer tranen, weer het gevoel van onderuit gaan. Weer doe ik het, weer trap ik erin.. zal het ooit over gaan? Weer zakte ik door het ijs, was ik onvoorzichtig en lette niet op. Weer een nat pak, weer afdrogen en door.

Weer op het juiste moment weer bewust, weer hulp. Van wie?

Helpt niemand mij? Wat moet ik doen? Waar gaat het mis? Help dan! Ik weet niet wat ik moet doen.. Er is niemand, ik ben alleen. Ga! Kom op doe het!

Weer hijs ik me omhoog, open mijn ogen en zie wat er is gebeurd. Weer ik die zichzelf afdroogt na een nat pak en weer ik die heeft geleerd dat vallen oke is, dat opstaan altijd kan. Weer ga ik stralen, weer ga ik door. Want vallen kan ik als de beste, opstaan steeds beter…

Ik kan het zelf, ik kan het alleen.. met een klein beetje hulp van alles om mij heen..

Ik ging niet te ver, het was bijna niets. Het hoofd maakt het groot, weer dat hoofd, weer een storm in een glas water..

Het leven gaat door, weer gewoon zoals het ging. Alles is goed het was maar een klein ding….

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s