Site

Ik ben aan het klooien met mijn site. Ik snap er niet zoveel van, want ik heb me nooit echt verdiept in computer dingen. Toch wil ik het graag snappen en blijf ik doorgaan met proberen. Ieder normaal mens zou om hulp vragen maar nee, ik wil het maar weer eens zelluf doen. Tuurlijk! Waarom makkelijk doen als het ook moeilijk kan?! Probleem is dat ik geen eigen computer heb. Ik doe alles op mijn telefoon en daar is het gewoon niet overzichtelijk als een site aangepast moet worden. Er staat hier wel een computer in huis maar op de één of andere manier wil ik daar niet op.

Af en toe probeer ik wat te veranderen en zoek ik me rot naar hoe alles werkt. Ik doe maar gewoon wat en als het toch niet werkt probeer ik het later nog wel een keer. Het heeft geen haast, het hoeft niet vandaag en ook niet morgen af. Als het af is namelijk dan is de lol eraf. Ik gebruik het juist als vulling van vrije tijd om af en toe lekker even te puzzelen hoe het werkt. Als ik hulp vraag is het waarschijnlijk zo klaar maar ja, dan is meteen mijn vrije tijd vulling ook weer minder en ik vind het juist zo leuk om het te leren door gewoon te doen. Het hoeft allemaal niet snel. Nee voorlopig ga ik zelf nog wel even proberen wat te veranderen. Ik heb ideeën in ieder geval, dat is al iets. Hoe of wat precies weet ik nog niet, maar ik wil het liefst één blogpagina maken en één home page met leuke dingen erop. Invulling komt later wel, eerst eens zien hoe ik twee pagina’s kan maken en zo mijn blogs op een aparte pagina kan krijgen. Er zijn genoeg filmpjes op internet en er is uitleg, maar nee mevrouw wil het maar weer eens echt zelluf doen. Lekker puzzelen, ik hou ervan.

Als het echt gaat frustreren dan weet ik wel wie ik kan bellen en om hulp kan vragen, dan is het zo opgelost. Alleen tot nu toe heb ik er nog lol in om zelf rond te zoeken en te proberen. Binnenkort toch maar eens die computer aan zetten.. en eens kijken of het dan makkelijker gaat. Waarschijnlijk dus voorlopig regelmatig wat wijzigingen op de site.. maar ach.. zo lang de blogs maar gewoon blijven lijkt me dat niet het grootste probleem toch?!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s