Coach

Goed gesprek met mijn coach gehad. 2 weken geleden voor het eerst geweest. En in die 2 weken zulke grote stappen gemaakt. Ook zij was verbaasd om te zien dat ik al zo ver was gekomen. Ik heb veel dingen al op een rijtje. Maar ik schiet nog steeds wel een beetje alle kanten op in mijn hoofd. Zij helpt me om er weer een beetje orde in te scheppen. Dat helpt. Het geeft me kaders. Die heb ik nodig om verder te komen.

Ik ben ook weer een stapje verder gekomen. Waar ik vannacht nog dacht dat het alleen uit mijn huwelijk was ben ik er nu achter dat ik eigenlijk al heel lang emoties door slik. Soms wat meer soms wat minder. Dat is wel echt één van de dingen waar ik in de toekomst op ga letten. Als ik emoties voel dan moet ik die ook uiten. Dat is nodig. Anders loop ik weer vast. Daar zal ik echt mee aan de slag gaan. Dan maar een keer boos of verdrietig. Maar het moet eruit. Weg ermee. En als ik blij ben wil ik gewoon voluit kunnen lachen. Ik ga ervoor. Zal vast nog wel eens fouten maken. Maar ik ben me bewust. Dat is belangrijk.

Ik zit nog erg te zoeken wat ik wil met werken. Met coach erover gesproken. Ze kwam met het idee om een persoonlijk ontwikkelingsplan te schrijven. Om zo voor mezelf duidelijk te maken waar ik naartoe wil. Dat geeft rust. Eerst zal ik de komende tijd aan moeten sterken. Als ik nu weer ga werken dan ben ik zo weer terug bij af. Eerst zal ik uit moeten rusten en duidelijkheid in mijn hoofd moeten scheppen. Waar wil ik naartoe zelf de komende maanden. Waar ligt mijn interesse en waar ligt mijn kracht? Kan ik daar iets mee binnen het bedrijf. Nu heb ik de mogelijkheid om dingen te onderzoeken. Te ontdekken. Pas als ik weer helemaal aan het werk ben dan kan ik nieuwe keuzes maken mocht ik dat willen.

Dit geeft mij rust. Ik kan het nu even loslaten. Ik heb een plan. Hier kan ik iets mee. Dit geeft mij de kaders die ik nu even nodig heb.

Ik ben al een heel eind gekomen. En ga nu steeds sneller en sneller vooruit. Dit geeft enorm veel energie. Maar ik ben ook heel moe. Ik werk lekker in de tuin. Dochter helpt me. Zij kan hier haar energie lekker in kwijt. Ik merk dat ze al iets rustiger wordt. Ook met haar komt het goed. Ook zij heeft een weg te gaan maar daar zal zij de rest van haar leven wat aan hebben. Zij is nog maar 12… en dan deze les al leren. Ik moest 41 worden voor ik het leerde. Maar zij zal weer voor andere uitdagingen komen te staan in haar leven. Zo is het nu eenmaal. Maar om te groeien heb je die nodig. Het enige wat ik kan doen is vertrouwen hebben dat ook zij haar weg zal vinden in het leven en haar lessen zal leren.