DOEN

Hij is er weer. Ik voel het. Overal. De UP!

Hoe heerlijk is dat gevoel! Ik dacht dat ie weg was. Dat ik me alleen nog maar vlak kon voelen. Besefte ineens hoe verkeerd ik weer bezig was geweest. Hoe ik me weer mee had laten trekken. Maar ik besefte waar het aan lag! Ik zag het. Hé dat is toch echt een goed begin! Ik zag het gewoon zelf. Weer door een gezichtsuitdrukking en opmerking van iemand had ik me weer compleet uit het veld laten slaan. Maar oké. Het is zoals het is. Maar ik zie het nu. Ik begrijp nu hoe het werkt.

En precies op het moment dat ik het begreep vertelde iemand dat ze een therapie ging regelen voor een vriend. En uit interesse dacht ik goh, ik ga eens lezen wat het inhoud. En precies daar staat dat wat ik de laatste tijd ontdekt heb en wat mijn dochter heeft laten zien dat het werkt. Praten helpt niet mama zei ze steeds. Bewegen. Dat werkt. Genieten van mooie momenten. Maar vooral in beweging zijn en dan weer je gevoel vinden. Die echt niet weg gaat. Die zit er altijd. Alleen vertrouwen wij er vaak niet meer op. En precies in dat gevoel liggen alle antwoorden. En precies de therapie die ze omschrijven geeft dat weer. Spiegelen. Beweging. Omzetten van gedachten. Alles combineren.. en je voelt je al heel snel stukken beter.

WoW! Ik voel de energie overal zitten. Echt. Dit is het gewoon. Hier wil ik iets mee. Dit is precies dat wat het is. Niet meer en niet minder. Gewoon terug naar de basis door te DOEN!!

Het credo wat ik al jaren geleden met mijn vriendin in het leven heb geroepen. Maar gevolgd? Dat heb ik het niet. Of in ieder geval veel te weinig.

Dit weekend gaat een DOEN weekend worden. Samen naar een eiland. Bewegen. En DOEN!

Ik voel me als herboren. En ik ga hard aan de slag om dat gevoel heel vaak terug te krijgen!

Of het lukt? Gewoon DOEN! Dan zien we het vanzelf.